Doge Safe wordt gehackt en gaat offline

Doge Vault wordt gehackt en gaat offline

Een populair online Dogecoin-pocketbookbedrijf, Dogevault.com, heeft op zijn website een verklaring gepubliceerd dat het daadwerkelijk is gehackt. Zodra de websiteDe beheerder van Dogecoin werd op de hoogte gebracht van de hacking en Doge Safe stopte tijdelijk zijn diensten. De online Dogecoin-pocketbook-serviceprovider besprak:

Op 11 mei werd de online portemonneeservice van Doge Vault in gevaar gebracht door agressors, wat resulteerde in een onderbreking van de dienstverlening en het knoeien met portemonneegeld.

rdquo; De cyberpunks waren in staat alle informatie over de digitale makers te vernietigen. Doge Safe schrijft dat het probeert de omvang van de aanval en het effect op de gebruikers te achterhalen. begroting fondsen. Het bedrijf hoopt dat ze met het onderzoek zeker wat geld uit een offline opslag kunnen redden.

Doge Safe gaat offline, gebruikers willen antwoorden

Doge Safe zorgt ervoor dat het zeker alle mogelijke locaties zal analyseren waar zich een inbreuk op de veiligheid en beveiliging had kunnen voordoen.Read here tweakers.net/nieuws/95968/populaire-dogecoin-wallet-kampt-mogelijk-met-hack-en-leegroof.html At our site Om zichzelf en zijn klanten te beveiligen, heeft Doge Vault besloten zijn website tijdelijk te sluiten totdat er een oplossing kan worden ontdekt. De online budgetdienstverlener Dogecoin schreef:

Maak tijdens ons onderzoek geen geld over naar Doge Safe-adressen.

rdquo; Voorafgaand aan deze verklaring plaatste een klant op Reddit dat hij bijna al zijn 950.000 Dogecoin-evenwicht had verloren, de dag dat Doge Safe offline ging. Klanten van Dogecoin veronderstelden dat dit mogelijk een soort hackaanval was. Uiteindelijk blijkt dat dit inderdaad het geval was. Nu hangt alles af van wat Doge Vault zal doen om de situatie te herstellen.

Een kortere verklaring zal binnen de volgende 24-48 uur door Doge Vault worden vrijgegeven, waarin de bedrijfsactiviteiten worden beschreven. s zoektocht naar en de volgende strategie. Dit was een zware klap voor zowel het Dogecoin- als het cryptocurrency-gebied, vooral na de recente Mt. Gox-beproeving die niemand van plan is te herhalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *