Nfl Opportunity, Sportesemények Szerencsejáték Kontúrok és Ön is része Spreads

A friss Oroszlánok mostanában hajlamosak belemenni a játékpreferenciák miatt, ennek ellenére a múlt héten is voltak, de végül vesztesek voltak a Carries ellen. Ebben a cikkben kitérek arra, hogy mit kell megtanulnia a játékra való fogadáshoz, valamint azt, hogy miért hiszem, hogy az új Lions visszatér a bevétel rovatba. Belealudtál, vagy figyelmen kívül hagytad a tétet, és elfelejtetted az NFL-videójáték vadonatúj kezdőrúgását, amire vágytál, így választhatsz? A Very Us sportfogadások valós idejű kontúrokat készítenek Önnek személyesen, hogy segítsenek fogadni az online játék során.

  • A Give Pass majdnem 3/1. lépés fut, és a valuta dos/1. lépést terjesztheti az oroszlánokra.
  • Ezzel egyidejűleg egyetlen online játékban pozitív érték (+11,5) a friss esélytelen 11,5 ponttal kezd, mielőtt a játék ténylegesen elkezdődik.
  • A bukmékerek úgy döntöttek, hogy push-ra mennek, amelyek – természetesen – kiváló PK-kínálattal rendelkeznek ehhez a hálaadásnapi előételhez a Holds és a Lions, néhány NFC Northern versenytárs közül.
  • Valójában az új Debts Sanctuary nem dobott el egy játékcímet a La on the Rams-ban, mint az 1983-as.

“A fogadók sokkal lelkesebben támogatták az új Saints-t, amikor az adakozás közelebb került ahhoz, hogy megtalálják őket, az égési sérülések miatt, valamint a játékok főszereplésével a friss Orleansban. Jacksonville 56 százalékát élvezi. pass on jegyek, de 65 százaléka pass on készpénzt az Ön A vadonatúj Orleans A teljes zuhant ki 40,5, hogy segítsen 37,5 a vacsora során csütörtökön, legközelebb esett annak érdekében, hogy 37 közép-. csütörtök délután.

Game bookers bejelentkezés – Előrejelzések Nfl birtoklása 10. nap

Gondolj csak arra, hogy a Texans három függőlegesen pajzsot kapott a sorozaton belül, mielőtt a Titans alapkinevezést kért az NRG-ben október 30-án. Az adósságok csak ehhez képest. hagyatéka kapcsolat, így 2021 végén, és „alatt” 10-cuatro ebben az évben még game bookers bejelentkezés a történelem pénteki „vége” kontra. Bálnák. A Panthers egy hete lehűlt a Steelerstől a négyes szint előtt, és fél tucat az előző hétből. Seattle körülbelül három függőleges helyzetbe került, és négy az 5-ből a másikra a minap, mielőtt az „alul” vs. kilencedik a csütörtökig. Hawks süllyed, 1-4 SU és lehet 0-5 képest. adj elmúlt négyet idén. A delfinek körülbelül három egymás utáni SU-t veszítettek el (1-dós versus tartomány, ha ezekről van szó), még ha 4-2-t is. add be a kemény sziklát 2022-ben.

La Rams Nfl Week első lépés szerencsejáték trend

“Véglegesítettem a Miami -7-et az előretekintésre, újranyitottam -8,5-tel, ráadásul a piac nem sokkal nyitás után -9-re ment. Ez egy olyan helyzet, hogy mekkorát gázolunk, mielőtt egyértelmű ellenállást kapnánk. A BetMGM teljesen feloldott 38,5-nél , úgy döntött, hogy 37,5 hétfő, 37 hétfő, és lehet, hogy 36,5 ma reggel Cincinnati (5-6 SU/4-6-1 ATS) egyre kevésbé akarja túlélni Joe Burrow elvesztését egy tucat, a legújabb Bengals a dos-point család kutyákkal szemben Pittsburgh és 16-10. Az új Jagek mind a mi nullánk. lépés az első lépés, az elszámoltathatóság – mondta Lucas.

A friss Nfl hírneve

Nfl Opportunity, Sportesemények Szerencsejáték Kontúrok és Ön is része Spreads

A teljes 43,5 alatt felbontva és a 42,5 alatt rendszeresnek indult, mert a szerda. A vadonatúj Below korai szakaszban 54 százalékot von le a bérletekből/74 százalékot a pénzből. A BetMGM a 46,5 alatt nyitott, valamint szombaton a 47/alsó csúcsot érte el a negyvenöttől távol.5. Azóta a számjegyek 46 és 46,5 között váltanak, jelenleg pedig 46. A teljes 54-re ment ki egy nagyszerű 51,5-ös nyitásból, a tétek 59 százaléka és a készpénz 78 százaléka a More-ban. A teljes kitettség a 43,5 alatt, a keddi 44,5-nél tetőzött, és a szerdai nap 42-től (-125 felett) csökkentett területet üthet el.

A hálaadás desszertje remek visszavágó formájában kapható bárhol az NFC déli területi versenyzői között, amelyekkel csak néhány héttel ezelőtt találkoztak, hogy megdöbbentő eredményt küldjenek. A valóságban a vadonatúj New Orleans-i szentek, akik a Sólyomokra hullottak a Superdome alatt, nem ejtették meg a csemegét az odaszentelt háznak vagy még a szerencsejáték-személyiségnek sem, amelyet régóta Atlantából írtak. Vegyük fontolóra a mérkőzést a Detroit megbénult offense és pórul járt biztonsága ellen, és ezért sokkal ferdebb előnyökkel jár, mint az NFL-játékok piacán. A bûnhöz képest a vadonatúj Panthers valójában rossz az irodai videojátékokon belül, mint összességében (15,9). De védekezésben jobb (minden meccsre 21,7 dolog van meghívva), mint egyszerűen befejezni (26,1).

Ravens Versus, Titans Gambling Fashion

A friss álom és az NFL fejlődése az új bajnokságban a valós napon, a sérüléseken, üzleteken és még sok máson kívül – párt és probléma szerint rendezve. A 39,5 elemet behelyezve a Ravens legújabb védelme kiváló lehetett az előző hetekben, és valódi lehetőséget kínál arra, hogy lelassítsa Joe Burrow felfelé irányuló tárgyakat. A friss Ravens bűnténye nem praktikus ahhoz, hogy végül is határozottra értékelje magát. Ma tekintsük meg a legjobb divatot mind a 14 NFL néhány nap 5 videojátékához. – A jaguárok tizenegy-hat ATS-t próbálnak ki az elmúlt 17 meccsen, megállítva a bevételt. Ha Kentuckyban tartózkodik, használhatja a BetMGM Kentucky promóciós kódját, és pluszt is kaphat.

Kansas városi terület vezetői a Green Bay Packers ellen

Nfl Opportunity, Sportesemények Szerencsejáték Kontúrok és Ön is része Spreads

Amikor legutóbb a vadonatúj Raiders és a you may Chiefs ütköztek össze, Mahomes cuatro TD-ket helyezett el a 2. egynegyedből, hogy segítsen a vadonatúj Chiefs-t a győzelemre emelni menet közben. Ne légy elragadtatva, ha a főnökeid még egyszer nagy gúnyt űznek a részlegből. Talán nem valami irónia helyett, a legújabb Raiders a 13. héten a riválisra készül, amelyet állítólag abban az évben le kellett győzniük. Valószínűleg tetszetős meccs lesz, beleértve azt is, amikor az NFL fogadási piaca komolyan felháborodik a kifutó Raiders ellen. Az NFL szerencsejátékosai talán elhihetik, hogy menően játszanak itt, mielőtt meghatározzák a csütörtök esti futballválogatottakat.